EXPO 2022

Succesvolle 7e editie

We kijken vol trots terug op een succesvolle 7e editie van Kunst kasteel Bemmel (10 & 11 december). Wij willen iedereen bedanken die een bezoek heeft gebracht aan deze expositie. Het was een geslaagd weekend, met in totaal zo’n 2.500 kunstminnende bezoekers op de prachtige locatie; het Kasteeltje ‘De Kinkelenburg’. Mocht u alsnog een kunstwerk willen kopen, wat u heeft gezien tijdens de expositie (soms blijft een werk hangen in gedachten/gevoel), neem dan contact op met organisator/curator Eelko van Iersel.

Expositie • 7e editie • 10 + 11 december

Het weekend van 10 & 11 december 2022 bent u welkom bij de 7e editie van ‘Kunst Kasteel Bemmel’. Het kasteel is van 11.00 – 17.00 uur opengesteld voor het publiek. 13 kunstenaars tonen hun nieuwste werken. Laat u verrassen door de verscheidenheid van de kunstwerken. De werken brengen zowel de schoonheid van kunst in beeld, als de eigenheid en de ziel van de maker. Bij de samenstelling van deze expositie is geselecteerd op vakmanschap, creativiteit en uniciteit. Naast schilderijen, sieraden en fotografie vindt u bij ons beelden in diverse materialen en technieken: keramiek, hout, glas, brons en steen. Half november worden de deelnemende kunstenaars bekend gemaakt.

Feestelijke opening

Zaterdag 10 december wordt de expositie, om 15.00 uur, feestelijk geopend. De burgemeester van Lingewaard, mw. Nelly Kalfs zal de opening verrichten met een welkomsttoespraak. Waarbij u onder het genot van een drankje en hapje kunt genieten van deze expositie.

Mevr. Kalfs is de nieuwe burgemeester van de gemeente Lingewaard

Kunstenaars 2022

De deelnemende exposanten aan de 7e editie van ‘Kunst Kasteel Bemmel’ worden hier op deze pagina gepresenteerd. Bezoek de expositie op zaterdag 10 en zondag 11 december. Gratis entree. Volg facebook of instagram voor het laatste nieuws!

Noor Brandt

Fabricat | modest desgin

Gerreke van Veen

Affect Fotografie, Johan Michielsen

Eelko van Iersel

Tanja T.

Geert Verstappen

Marjo Wiltingh

Marianne Hoedemaekers

Gonny Beljaars

Anton Wigman (geen website)

Will Schropp

Mus

Een kunstwerk, een object, een sieraad: eigenlijk alles inclusief het leven is in permanente staat van ontwikkeling. De kunst van het leven, het is een dynamisch proces van constante groei en degeneratie, vanuit leegte naar vorm en weer terug naar leegte. De ontwikkeling en totstandkoming van kunst is moeilijk te verbeelden. Hoe de kunstenaar zijn/haar gevoel of idee omzet naar vorm of product is vaak niet te zien, maar wel te vragen. De kunstenaars zijn allemaal aanwezig op zaterdag 10 en zondag 11 december.

Locatie

Kasteel de Kinkelenburg | Kinkelenburglaan 1, 6681 BJ Bemmel

Sponsoren

Dank aan onze sponsor: K3

Dank aan onze sponsor: Willems Verspreidingen

Organisatie

Dit evenement wordt georganiseerd door kunstenaar en cultureel ondernemer Eelko van Iersel. Met dank voor de samenwerking met de Ondernemers Vereniging Bemmel, die op zondag 11 december een enerverende kerstmarkt organiseren in de dorpskern. En met dank voor deze fantastische locatie van de Gemeente Lingewaard.


Advertisement