EXPO-2018

EXPOSITIE
Het weekend van 8 & 9 december 2018 kunt u genieten van de 5e expositie in Kasteel de Kinkelenburg. Dit lustrum wordt feestelijk gevierd. Het kasteel is van 11.00 – 17.00 uur opengesteld voor het publiek. Laat u verrassen door de verscheidenheid van de kunstwerken. De werken brengen zowel de schoonheid van kunst in beeld, als de eigenheid en de ziel van de maker. Bij de samenstelling van deze expositie hebben wij geselecteerd op vakmanschap, creativiteit en uniciteit. Naast schilderijen, sieraden en fotografie vindt u bij ons beelden in diverse materialen en technieken: keramiek, glas, brons en steen.

This slideshow requires JavaScript.

Fotografie & Film: Wil Gipman

FEESTELIJKE OPENING ZATERDAG 8 DECEMBER
Wij nodigen u van harte uit voor de feestelijke opening van deze jubileumexpositie. Burgemeester M. Schuurmans opent zaterdag 8 december, om 15.00 uur, de expositie met een welkomsttoespraak. Violist Gijs van Vliet verzorgt de muzikale omlijsting.

Een kunstwerk, een object, een sieraad: eigenlijk alles inclusief het leven is in permanente staat van ontwikkeling. De kunst van het leven, het is een dynamisch proces van constante groei en degeneratie, vanuit leegte naar vorm en weer terug naar leegte. De ontwikkeling en totstandkoming van kunst is moeilijk te verbeelden. Hoe de kunstenaar zijn/haar gevoel of idee omzet naar vorm of product is vaak niet te zien, maar wel te vragen. De kunstenaars zijn allemaal aanwezig op zaterdag 8 en zondag 9 december.

Kasteel de Kinkelenburg | Kinkelenburglaan 1, 6681 BJ Bemmel

De deelnemende kunstenaars aan Kunst in de Kinkelenburg 2018  worden gepresenteerd op deze pagina. Zij exposeren op zaterdag 8 en zondag 9 december in het kasteel van 11.00 tot 17.00 uur.

KUNSTENAARS 2018

Tina Lintvelt

Rini van Dam

Denny Baggen

Marjo Wiltingh

Lubbo de Graaf

Claartje van Oosterum

Eelko van Iersel

Wim Jonker

Suus Suiker

Betty Paanakker

Marijke Verhoeven (geen website)

Rita Oostendorp-Boudewijn

Inyx art & ZeppGerritsen

Kerstmarkt
‘De Ondernemers Vereniging Bemmel’ organiseert jaarlijks een traditionele kerstmarkt in het centrum van Bemmel. Deze kerstmarkt vindt plaats op zondag 9 december van 11.00 tot 17.00 uur. De sfeervolle kramen tonen verschillende ambachten, culinaire stands ‘Proef Bemmel’ en er zijn een aantal muzikale optredens gepland tijdens deze middag. Het startpunt van dit ‘event’ is in kasteel De Kinkelenburg, waar 13 professionele kunstenaars hun werk tonen en verkopen. Marjo Wiltingh (kunstenaar én eigenaar van Zepplinn in Doornenburg) en Eelko van Iersel (kunstschilder én eigenaar van galerie Zeven Zomers in Nijmegen) zijn gevraagd door de ‘De Ondernemers Vereniging’ om deze kunstexpositie voor de vijfde keer te organiseren in het kasteel. Het belooft wederom een zorgvuldig samengestelde expositie te worden met voor ieder wat wils…

SPONSOREN
Dank aan onze sponsoren: K3 & Pro Art, kunstenaarsbenodigheden

Advertisement